Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – FC Twente van 22 oktober 2023 is de wedstrijdsponsor Asito.

Waar wij zijn, wordt het schoon

Als een toonaangevende leverancier van professionele schoonmaak en facilitaire diensten, begrijpt Asito het belang van het handhaven van een schone en ondersteunende omgeving voor succes. Net als de spelers die alles geven op het veld, werkt ons team van toegewijde professionals onvermoeibaar achter de schermen om ervoor te zorgen dat elke hoek van Erve Asito vlekkeloos is en klaar om jullie te ontvangen.

Asito Ballenactie

Sinds de start van dit Eredivisieseizoen heeft Asito samen met Heracles een unieke activatie georganiseerd: de Asito Ballenactie. Na elke thuiswedstrijd worden vijftien ballen door de selectie het publiek ingeschoten. Veertien daarvan zijn zwart-wit en er is één gouden bal. De Heracles-fan die de gouden bal vangt, ontvangt een unieke prijs die hij of zij kan ophalen in de FanServiceShop.

Asito wenst u een prachtige wedstrijd toe. Samen & schoon!