Heracles Almelo heeft in Snatch B.V. een nieuwe hoofdsponsor voor de eSports afdeling vastgelegd. Deze week hebben CEO Sebastiaan van den Boom, CFO Zeno Scelilla en marketing manager Delano Limaheluw het contract voor deze samenwerking in Almelo ondertekend.

Snacht is een nieuw gamingplatform waarop allerlei eSports games gespeeld kunnen worden, waaronder uiteraard EAFC24, de nieuwe naam van de populaire voetbalgame FIFA. Ook kunnen spelers op dit platform elkaar uitnodigen en uitdagen. 

Om het nieuwe gamingplatform bekendheid te geven binnen de eSports wereld heeft Snatch gekozen voor het hoofdsponsorschap van Heracles eSports. Sebastiaan van den Boom legt uit: “Heracles heeft de afgelopen jaren bewezen een voorloper te zijn op het gebied van eSports. Ze pakken het al jaren serieus aan en zetten het nu bij terugkeer in de Eredivisie en daarmee de eDivisie ook weer sterk in op eSports. We zijn blij dat we via deze samenwerking met Heracles Snatch als nieuw gamingplatform middenin de doelgroep onder de aandacht kunnen brengen.”

Commercieel manager Tom Uitzetter is blij met deze nieuwe samenwerking op het gebied van eSports: “Heracles heeft jarenlang een goede naam opgebouwd in de Eredivisie als het gaat om eSports. We willen nu we weer terugkeren in de eDivisie weer ambitieus van start. Door de samenwerking met Snatch, kunnen we mooie stappen maken met onze eSports plannen voor dit seizoen. Ze plaatsen niet alleen hun logo op het shirt van onze ePlayers, maar gaan ook toernooien organiseren. We kijken uit naar dit eSports seizoen met Snatch!”.

Het eSports seizoen is met de lancering van EAFC24 deze maand gestart. Dinsdag 7 november gaat ook het nieuwe seizoen eDivisie van start. Heracles Almelo maakt de komende week ook bekend welke eSpelers dit seizoen het zwart-wit gaan verdedigen in de eDivisie. Deze spelers zullen ook aanwezig zijn op de EAFC-toernooien die Heracles gaat organiseren.