Alle beschikbare uitkaarten voor de bekerwedstrijd HHC Hardenberg – Heracles Almelo op woensdag 1 november zijn verkocht. Dat betekent dat we met een uitverkocht uitvak afreizen naar de bekerwedstrijd in Hardenberg. Eerder deze week waren alle 252 beschikbare autokaarten al verkocht. Dinsdagmiddag werd ook de laatste buscombi-kaart van de bus die afreist verkocht. In Hardenberg zullen in totaal 300 Heraclieden in het uitvak plaatsnemen.

Vertrektijden bus:
• De bus zal circa 17.15 uur (verwachte vertrektijd) vertrekken bij de FanServiceShop van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan uiterlijk een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn bij Erve Asito.

Bussponsor: WeMa Mobile
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor HHC Hardenberg – Heracles Almelo is WeMa Mobile.