Heracles Almelo Futsal speelde op vrijdag 13 oktober de competitiewedstrijd tegen ZVS/Bodemflex in Sint Michielsgestel. De selectie van trainer Noël Oude Bennink stapte met een gelijke stand de zaal uit.

Heracles Almelo Futsal speelde geen onaardige wedstrijd, maar wist de vele kansen niet in doelpunten om te zetten. De thuisploeg creëerde daarentegen erg weinig. Het bleef voor ZVS/Bodemflex bij speldenprikjes op het moment dat er onoplettendheid was in de achterhoede van Heracles Almelo Futsal. De verjaardag van trainer Oude Bennink werd door zijn ploeg niet opgeluisterd met een overwinning. Heracles Almelo Futsal en ZVS/Bodemflex delen de punten na een wedstrijd zonder doelpunten.

De volgende wedstrijd van Heracles Almelo Futsal staat gepland op vrijdag 20 oktober. De formatie van Oude Bennink speelt dan in Venray om 21.00 uur tegen FC Coronaas.

ZVS/Bodemflex – Heracles Almelo Futsal: 0-0

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Jordi Steenbergen, Serhat Sakru, Luciano Matulessy, Jayden Sapulete, Andrej Piljic, Boaz Smits, Ismar Maglajlic, Stan Nijhuis, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama.