Heracles Almelo en AKOR Vastgoedbeheer, onderdeel van AKOR Groep BV, zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Het bedrijf uit Rijssen zal de komende jaren als vaste onderhoudspartner het stadion beheren en onderhouden.

Bouwbedrijf AKOR, zusterbedrijf van AKOR Vastgoedbeheer was betrokken bij de renovatie van het huidige Erve Asito. Samen met hen werd de tweede tribunering gerealiseerd, waardoor het stadion nu 12.080 zitplaatsen biedt. Ook de door supporters zeer gewaardeerde omloop met verkoopkiosken en sanitaire units werden in samenwerking met het bedrijf gerealiseerd, evenals een aantal luxe skyboxen.

Een thuis voor iedereen  

Heracles Almelo en AKOR delen de visie dat Erve Asito niet alleen een plek is waar gevoetbald wordt, maar ook een plek waar supporters en gasten elkaar kunnen ontmoeten en samen een onvergetelijke ervaring kunnen beleven. De staat van het stadion en de faciliteiten moeten daarvoor optimaal zijn, aldus de club.

“Samen met onder andere AKOR hebben we een stadion gecreëerd dat voor iedereen aanvoelt als een thuis”, aldus Cas Oude Avenhuis, facilitair manager bij Heracles Almelo. “De moderne faciliteiten en het uitnodigende karakter maken Erve Asito tot een plek waar iedereen graag komt. We zijn blij dat we AKOR Vastgoedbeheer aan boord hebben om het stadion de komende jaren in topconditie te houden.”

Gespecialiseerd in het beheer en onderhoud    

AKOR Vastgoedbeheer is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van vastgoed en heeft een bewezen staat van dienst in reactief onderhoud, mutatieonderhoud en planmatig onderhoud. Het bedrijf staat bekend om zijn hoog serviceniveau en marktconforme prijzen. Met een team van deskundige servicemonteurs, planners en klantverantwoordelijken, streeft AKOR ernaar duurzame samenwerkingen op te bouwen voor de lange termijn.

Gerinda Phielix, vestigingsdirecteur AKOR Vastgoedbeheer benadrukt: “Wij zijn verheugd om de officiële vastgoedbeheerpartner van Heracles Almelo te worden. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat Erve Asito de komende jaren in uitstekende staat van onderhoud blijft, zodat supporters en gasten kunnen genieten van een stadionervaring van wereldklasse.”

v.l.n.r. rij 1: Cas Oude Avenhuis (Heracles Almelo), William van Gelder (AKOR Vastgoedbeheer), Remon Enting (Heracles Almelo)

v.l.n.r. rij 2: Gerinda Phielix (AKOR Vastgoedbeheer), Rob Toussaint (Heracles Almelo)