Stijn Bultman (18) is opnieuw geselecteerd voor Oranje Onder 19. De centrale verdediger van Heracles Almelo is onderdeel van de 23-koppige selectie van bondscoach Mischa Visser. Oranje Onder 19 reist tijdens de interlandperiode af naar Spanje om drie oefeninterlands te spelen.

Stijn Bultman ontwikkelt zich dit seizoen razendsnel. De jonge verdediger stroomde afgelopen zomer door vanuit de FC Twente/Heracles Academie en tekende ook zijn eerste profcontract bij Heracles Almelo. Bultman maakte zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen en stond in de basis tegen FC Volendam, AZ Alkmaar en PEC Zwolle.

Oranje Onder 19 speelt in de aankomende interlandperiode drie oefenwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland, Australië en België.

Wedstrijden Oranje Onder 19

Donderdag 12 oktober | Oranje Onder 19 – Zwitserland Onder 19 | 19.00 uur
Zaterdag 14 oktober | Oranje Onder 19 – Australië Onder 19 | 19.00 uur
Dinsdag 17 oktober | Oranje Onder 19 – België Onder 19 | 12.00 uur

Oranje Onder 19 speelt al haar wedstrijden op het Marbella Football Center in Spanje.