Navajo Bakboord is opnieuw door bondscoach Aron Winter opgeroepen voor het Surinaamse elftal. De rechtsback van Heracles Almelo zit bij de definitieve selectie voor de thuiswedstrijden tegen Haïti en Grenada. Beide wedstrijden zullen gespeeld worden in het Flora Stadion in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.

De 24-jarige Bakboord maakte in juni 2023 zijn debuut voor Suriname in de wedstrijd Puerto Rico. Bakboord speelde in de vorige interlandperiode zijn tweede en derde interland tegen respectievelijk Grenada en Cuba. In de Eredivisie begon de Amsterdammer dit seizoen alle wedstrijden in de basis. Hij leverde daarin één assist.

Suriname speelt in de aankomende interlandperiode twee wedstrijden in de CONCACAF Nations League.

Wedstrijden Suriname

Vrijdag 13 oktober | Suriname – Haïti | 00.00 uur*
Maandag 16 oktober | Suriname – Grenada | 02.00 uur*

*De wedstrijden staan aangegeven in Nederlandse tijd.