Heracles Almelo neemt het zaterdagavond op tegen Go Ahead Eagles. In Deventer wordt er om 20.00 uur afgetrapt in De Adelaarshorst. Trainer John Lammers kan niet beschikken over Jizz Hornkamp en Nikolai Laursen. Thomas Bruns is geschorst. Antonio Satriano keert terug in de selectie na een blessure.

John Lammers: “We willen de jongens scherp naar buiten sturen. We spelen tegen een goede tegenstander met een mooie spelopvatting. Zo’n opvatting hebben wij ook, dus ik verwacht een mooie pot voetbal. We moeten zonder angst spelen en met de borst vooruit. Vaak na een achterstand zie je dat wel bij de ploeg en daar moeten we nu mee gaan beginnen. We moeten meer bravoure tonen vanaf het begin. Het is wel mooi dat er veel veerkracht in de ploeg zit en dat is ook een kwaliteit van ons.”

De oefenmeester kijkt met een goed gevoel terug op de eerste trainingen op het nieuwe trainingsveld. “We hebben een goed grasveld en daar ben ik blij mee. Het is ook een mooie stap voor de club. Voetballen op gras is het mooiste wat er is, maar dan wel op een goed veld.”

Emil Hansson kijkt uit naar de oudste derby van Overijssel. “Beide teams zijn goed bezig. Go Ahead Eagles is thuis sterk en wij hebben ook goed voetbal laten zien in uitwedstrijden. Ik verwacht dus een leuke wedstrijd.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Go Ahead Eagles – Heracles Almelo met Emil Hansson bij Heracles TV.