Voor de aankomende uitwedstrijd die op zaterdagavond gespeeld gaat worden tegen Go Ahead Eagles in Deventer is Witzand Bouwmaterialen de bussponsor. De sponsor draagt bij aan de buskosten voor meereizende Heraclieden.

Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf. Het bedrijf is al 129 jaar leverancier van hout en bouwmaterialen. Hans Morsink, algemeen directeur van Witzand Bouwmaterialen en tevens voorzitter van Raad van Commissarissen bij Heracles Almelo, sponsort de club met trots.

“Wij zijn als Witzand Bouwmaterialen één van de initiatiefnemers van het sponsoren van bussen. Hierdoor zijn meerdere sponsoren dit ook gaan doen en dat is een groot succes geworden. Het meereizen naar uitwedstrijden door supporters lijkt ook steeds meer een way of life te worden. Tevens hebben wij als bedrijf dertig seizoenkaarten van de club gekocht voor onze medewerkers. Deze worden altijd volledig gebruikt.”

“Witzand Bouwmaterialen is als sponsor erg betrokken bij Heracles Almelo. Het is van oorsprong een Almeloos bedrijf, we zijn zelfs ouder dan Heracles Almelo. We voelen ons een beetje zwart-Witzand”, sluit Morsink af met een knipoog.