De Twentse derby op zondag 22 oktober is uitverkocht. Om 14.30 uur kruisen de manschappen van John Lammers de degens met FC Twente op een maximaal gevuld Erve Asito Alle beschikbare losse kaarten voor deze wedstrijd zijn verkocht.

[EN] Heracles Almelo – FC Twente is sold out.
[DE] Heracles Almelo – FC Twente ist ausverkauft.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders
• Seizoenkaarthouders konden maximaal 1 kaart bijkopen. De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets en seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met de legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk woensdag 18 oktober 2023 voor 12.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.
• Let op: De persoon die de wedstrijd gaat bezoeken dient in het bezit te zijn van een Fankaart.

Indien bovenstaande regels niet worden gehanteerd, kunnen houders van een kaart toegang tot het stadion worden ontzegd. Restitutie is hierbij niet van toepassing.

Voorwaarden Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids
• Fankaarthouders konden maximaal 1 passe-partout óf losse kaart aanschaffen die persoonsgebonden is.
• In verband met legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.