Heracles Almelo pakte zondagmiddag drie uitermate belangrijke punten. Opnieuw werd een achterstand op Erve Asito omgebogen. PEC Zwolle kwam nog op een 0-1 voorsprong via Lennart Thy. Maar dankzij Emil Hansson werd de wedstrijd omgedraaid. Hansson benutte een strafschop na een overtreding op Bryan Limbombe, 1-1. In de 82e minuut scoorde Hansson de winnende goal na een uitstekende solo, 2-1.

Onder de supporters van Heracles Almelo was weinig twijfel over wie de titel van Man of the Match verdiende. Met ruim 79% van de stemmen werd Emil Hansson gekroond tot Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERPEC.

VOETBALREIZEN.COM MAN OF THE MATCH HANSSON

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – PEC Zwolle liep van zondag 1 oktober 2023 (15.30 uur) tot en met maandag 2 oktober 2023 (17.00 uur).