Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Het Heracles Museum werd afgelopen zomer vernieuwd en er zijn veel museumstukken toegevoegd aan de collectie. Het Heracles Museum werd op de Open Dag officieel geopend.

Voorafgaand aan het thuisduel tegen PEC Zwolle is het museum geopend. Het museum zal geopend zijn van 13.00 uur tot een half uur voor de aftrap van de wedstrijd (14.30 uur).

Heracles Museum

In het Heracles Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van Heracles Almelo. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensmedailles van de landskampioenschappen uit 1927 en 1941 en de kampioensschaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 zijn te bezichtigen.

Afgelopen seizoen voegden we een nieuw hoofdstuk toe aan onze historie. We promoveerden na een seizoen afwezigheid weer naar de Eredivisie en werden in de slotfase kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Ook die kampioensschaal en de prijzen vanuit de Keuken Kampioen Divisie van het afgelopen seizoen zijn te bewonderen.