Heracles Almelo neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen PEC Zwolle. Trainer John Lammers kan niet beschikken over Antonio Satriano, Nikolai Laursen en Jizz Hornkamp.

Ouahim: “De wedstrijden volgen elkaar snel op. De focus is na de wedstrijd tegen AZ al heel snel op PEC Zwolle gegaan. Zij hebben net als wij een aantal wisselingen in het team gehad afgelopen zomer. Met het goede resultaat in Alkmaar in ons achterhoofd gaan we met een goed gevoel toewerken naar het duel van zondag. Ik merk dat we steeds beter worden.”

Lammers: “We hebben de wedstrijd tegen AZ teruggekeken. Met name de eerste helft hebben we veel verkeerde keuzes gemaakt. Dat hebben we na de rust beter gedaan. We hebben meer duels gewonnen in het tweede bedrijf en daardoor kwamen we beter aan het voetballen. Misschien hadden we in het begin ook wel wat ontzag voor de tegenstander, want het is ook een geweldige ploeg. Wij hebben onze weerbaarheid weer getoond en hebben onszelf in leven gehouden.”

“In aanloop naar het duel van zondag tegen PEC Zwolle geeft ons dit een goed gevoel. We hebben laten zien dat we tegen een goede ploeg goed mee kunnen doen. Ook hebben we spelers in het team die altijd een doelpunt kunnen maken. Ik heb als trainer van Heracles Almelo nog niet van PEC Zwolle gewonnen en dat wil ik nu wel eens meemaken. Met het publiek achter ons denk ik dat het een mooie pot voetbal kan worden”, besluit de oefenmeester.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing met Anas Ouahim bij Heracles TV.