Op 1 oktober aanstaande speelt Heracles Almelo haar eerste wedstrijd op de zondagmiddag in dit Eredivisieseizoen. In eigen huis is PEC Zwolle de tegenstander op Erve Asito. De aftrap van de wedstrijd tegen de Zwollenaren zal om 14.30 uur zijn.

Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.


Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.


Voorwaarden Seizoenkaarthouders
• Iedere seizoenkaarthouder mag maximaal 1 passe-partout óf losse kaart per wedstrijd bijkopen
• De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets & seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met de legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk woensdag 27 september 2023 voor 12.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.
• Let op: De persoon die de wedstrijd gaat bezoeken dient in het bezit te zijn van een Fankaart.

Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders
• Fankaarthouders mogen maximaal 1 passe-partout óf losse kaart er wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden is.
• In verband met legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.


Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – PEC Zwolle vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten. Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

ASITO BALLENACTIE

Museum geopend bij Heracles Almelo – PEC Zwolle
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op zondag 1 oktober, voordat Heracles Almelo en PEC Zwolle om 14.30 uur aftrappen in de zevende speelronde van de Eredivisie. Het museum gaat open vanaf 13.00 uur. Het museum zal een halfuur voor de aftrap van de wedstrijd haar deuren sluiten.

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

HERACLES MUSEUM

Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – PEC Zwolle jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Heracles sjaal
Elke maand scoor je de mooiste Heracles Almelo artikelen bij ons in de FanServiceShop. Deze maand zijn de Heracles Sjaals in de aanbieding. De sjaals zijn deze maand te verkrijgen voor €11,- in plaats van €15,-. Zondag is de FanServiceShop geopend van 12.30 uur tot de aftrap en een halfuur na de wedstrijd.


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – PEC Zwolle! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode loopt het hele weekend door en sluit op zondag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm