Op maandagochtend 25 september om 10.00 uur startte zowel online als in de FanServiceShop de kaartverkoop voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – Heracles Almelo van zaterdag 7 oktober, 20.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi In anderhalf uur tijd werden alle beschikbare kaarten (400) voor het uitvak verkocht. Er zijn dus geen buscombi-kaarten voor dit duel meer beschikbaar.

Geplande verkoopschema:
• Maandag 25 september 2023, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 29 september 2023, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders (indien beschikbaar)

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook dit seizoen wordt weer gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 7 uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen. Ook de deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit maken onderdeel uit van deze voorrangsgroep wanneer de uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit. Dit is voor Go Ahead Eagles – Heracles Almelo dus het geval.


Bussponsor: Witzand Bouwmaterialen
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor is Witzand Bouwmaterialen.