Stijn Bultman is wederom opgeroepen voor de voorselectie van Oranje Onder 19. De vorige interlandperiode maakte de 18-jarige centrale verdediger zijn debuut voor Oranje Onder 19 in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Italië Onder 19. Bultman zat destijds in eerste instantie niet bij de definitieve selectie, maar werd later alsnog van de reservelijst gehaald en opgeroepen.

Op vrijdag 6 oktober a.s. wordt de definitieve selectie bekend gemaakt. De voorbereiding start op maandag 9 oktober 2023. De definitieve selectie zal afreizen naar Marbella (Spanje) om daar drie oefenwedstrijden af te werken.

Programma in Marbella, Spanje
Oranje Onder 19 speelt op donderdag 12 oktober om 19:00 uur het eerste duel met Zwitserland. Twee dagen later volgt op hetzelfde tijdstip de tweede wedstrijd tegen Australië. Op dinsdag 17 oktober sluit Oranje het drieluik in Marbella af met een strijd tegen onze zuiderburen. De aftrap van het slotduel is om 12:00 uur.