Op vrijdag 22 september speelde Heracles Almelo Futsal haar derde competitiewedstrijd van het seizoen. Om 20.30 uur trad Heracles Almelo Futsal in de IISPA aan tegen TZR Fermonia Boys. Heracles Almelo Futsal ging na twee keer 25 minuten ruim ten onder.

In een zeer vermakelijke eerste helft en een slim spelende tegenstander in de tweede helft verloor Heracles Almelo Futsal vrijdag enigzins vertekend van TZR Fermonia Boys. De opponent uit Roermond draait al jaren mee in de top van het zaalvoetbal en die ervaring was duidelijk te zien. In een gelijkopgaande eerste helft ging het in de tweede helft op meerdere malen mis voor het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink. Bij rust stond Heracles Almelo Futsal nog op gelijkhoogte met TZR Fermonia Boys maar uiteindelijk ging de wedstrijd met 2-8 verloren. Heracles Almelo Futsal staat na drie wedstrijden op de achtste plaats met drie punten.

Op vrijdag 13 oktober speelt Heracles Almelo Futsal haar volgende competitiewedstrijd. In Sint Michielsgestel is ZVS/Bodemflex om 20.00 uur de tegenstander van in Sporthal Theereheide.

Heracles Almelo Futsal – TZR Fermonia Boys: 2-8 (1-1)

Doelpuntenmakers: Andrej Piljic (1-0), Stan Nijhuis (2-5).

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Luciano Matulessy, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Bilal Boundati, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis.