Nielz Café-Restaurant, Bistro 115, Restaurant Kreta en Taveerne ’t Wetshuys vergoeden een deel van de busreis naar de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Volendam. De partners van Heracles Almelo zorgen zodoende voor een gereduceerd tarief voor de meereizende Heraclieden. Supporters die het uitduel op De Dijk bezoeken betalen door deze geste slechts € 20,- voor de buscombi bij deze wedstrijd. 

“Het is echt fantastisch om te zien dat Nielz Café-Restaurant, Bistro 115, Restaurant Kreta en Taveerne ’t Wetshuys zich wederom inzetten voor onze club. Sponsoren en supporters zijn met elkaar verweven binnen deze club. Je merkt dat het gevoel van saamhorigheid echt leeft binnen onze club: wij zijn Heracles”, zegt commercieel manager Tom Uitzetter. “Nielz Café-Restaurant, Bistro 115, Restaurant Kreta en Taveerne ’t Wetshuys zijn trouwe en betrokken sponsors van de club met een Heracles-hart. Het was dan ook mooi dat deze vier partijen bij het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie gezamenlijk klaar stonden voor de club om de huldiging in het centrum van de stad te organiseren. Die huldiging verliep vlekkeloos en daarom hebben zij samen besloten de uitwedstrijd te sponsoren voor de supporters.”

Het is niet de eerste keer dat sponsoren het initiatief nemen om de uitkaartprijzen te verlagen. In het seizoen 2022-2023, toen Heracles Almelo het kampioenschap veroverde in de Keuken Kampioen Divisie, werden de kosten van de busreis voor ieder uitduel deels gedekt door de partners van de club.