Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat is de kracht van Walking Football. Op woensdag 11 oktober organiseren de Heracles Goldstars een gratis en open Walking Football-gasttraining gegeven door assistent-trainers René Kolmschot en Peter Reekers! Alle 55-plus mannen en 40-plus vrouwen zijn hierbij van harte welkom op Erve Asito.

Bij Walking Football wordt er gevoetbald in wandeltempo, waarbij de bal niet boven de heup mag komen en fysiek contact niet is toegestaan. Op een kwart veld wordt er op plezierige en respectvolle wijze gevoetbald in teams van zes spelers zonder keeper.

De gratis en open Walking Football-training vindt plaats op woensdag 11 oktober van 12:15 tot 13:15 uur in het stadion van Heracles Almelo. Vooraf aanmelden voor deze training is niet nodig. U kunt zich op woensdag 11 oktober vanaf 11:45 uur melden bij ingang 1 op Erve Asito (Van Riemsdijkplein 1, 7607 ZA Almelo). Wij zien u graag!