Heracles Almelo ging afgelopen zaterdagavond onderuit tegen FC Utrecht. De Domstedelingen pakten in Almelo hun eerste punten van dit seizoen. Een slechte eerste helft met Ole Romeny als Utrechtse doelpuntenmaker en een doelpunt vlak na rust van Victor Jensen zorgden voor een onomkeerbare 0-2. Abed Nankishi deed de Almelose hoop terugkeren, maar de gelijkmaker viel niet. In blessuretijd viel nog de 1-3 middels een counter die door verdediger Navajo Bakboord in eigen doel werd gegleden.

Brian de Keersmaecker was volgens het Almelose publiek een van de weinige Heraclieden die zijn niveau van de afgelopen wedstrijden haalde. Mede daardoor is hij met 26% van de stemmen tot Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERUTR verkozen.

MAN OF THE MATCH VOETBALREIZEN.COM

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – FC Utrecht liep van zaterdag 16 september 22.00 uur tot en met zondag 17 september 17.00 uur.

Winnaar Skybox Experience
De winnaar van de Skybox Experience voor twee personen bij de thuiswedstrijd Heracles Almelo – PEC Zwolle is Jan Klein Elhorst geworden.