Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht van 16 september 2023 is de Heracles Foundation de wedstrijdsponsor.

De Heracles Foundation

Met de Heracles Foundation neemt Heracles Almelo haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in de regio. Deze verantwoordelijkheid tonen we door middel van het opzetten en/of ondersteunen van tal van projecten en activiteiten op het gebied van kansengelijkheid, sociale verbondenheid en vitaliteit. Heracles Almelo is een relatief bescheiden speler, maar met een invloedrijke stem én met bijzondere krachten. Zeker als het gaat om het uitdragen van een gezonde levensstijl, maar ook om de doelgroepen te bereiken op moeilijke thema’s zoals kansengelijkheid, sociale verbondenheid en vitaliteit.

Missie
Heracles Almelo wil met de Heracles Foundation haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in de regio. De Heracles Foundation organiseert en ondersteunt tal van projecten en activiteiten met de regionale behoeften als belangrijkste focuspunt. De individuen en groepen die het nodig hebben staan centraal. Onze invloed zetten we in voor een talentvol, sociaal verbonden en gezond Almelo en omstreken. Door gebruik te maken van onze bekendheid, kennis, kunde en het vermogen om mensen samen te brengen. Want deze prestaties hebben evenveel prioriteit als de sportieve prestaties. 

Visie
Voetbal en de maatschappij zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Onze invloed zetten we in voor een talentvol, sociaal verbonden en gezond Almelo en omstreken. Door gebruik te maken van onze bekendheid, kennis, kunde en het vermogen om mensen samen te brengen. Want deze prestaties hebben evenveel prioriteit als de sportieve prestaties. Heracles Almelo is meer dan voetbal.

Ambitie

De ambitie van de Heracles Foundation is het bijdragen aan het geluk van de inwoners van gemeente Almelo en omstreken. Het Bruto Twents Geluk is een optelsom van zaken die maken dat het in Twente goed wonen, werken en leven is. Bij Netto Geluk gaat het om het geluk van eenieder individu afzonderlijk, het is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Tevreden en gelukkige inwoners zijn ook voor Heracles Almelo belangrijk. Daarom is er ruimte voor investering.

Kansengelijkheid

In Nederland bestaat grote sociale, culturele en economische ongelijkheid tussen verschillende mensen en groepen. De Heracles Foundation streeft naar gelijke kansen voor iedereen in en rondom Almelo.

Sociale Verbondenheid

De Heracles Foundation is een thuis voor iedereen. Met de kracht van Heracles Almelo, haar spelers en haar stadion streeft de Foundation naar het geven van een warme en veilige omgeving waarin iedereen samenkomt.

Vitaliteit

De Heracles Foundation is een topsport organisatie met vitaliteit hoog in het vaandel. Wij ondersteunen mensen zowel fysiek en mentaal als emotioneel. Wij streven ernaar om iedereen in en rondom Almelo aan te sporen tot een gezond lichaam met een gezonde geest. Vitaliteit is van groot belang en iedereen heeft hier recht op.

Word partner van de Heracles Foundation!

Wilt u met óf voor uw bedrijf de maatschappelijke impact in Almelo en omgeving vergroten? Ziet u mogelijkheden om met uw bedrijf samen te werken met de Heracles Foundation? Twijfel niet en neem contact met ons op. Dan bekijken we gezamenlijk hoe we het beste kunnen samenwerken!

Contact

Kijk voor meer informatie op www.heracles.nl/foundation, stuur een mail naar Joep of Lisa via foundation@heracles.nl, óf bel naar 0546-817070