De Heracles Foundation start op maandag 18 september met het project Heracles Ultimate Team. Heracles Ultimate Team is een project dat zestien weken duurt en waar kinderen bezig gaan met vaardigheden als communiceren, innoveren, ondernemen en het ontdekken van talenten door middel van workshops en stagemomenten. Deze kinderen zullen gedurende het project iedere maandagmiddag aanwezig zijn op Erve Asito.

Heracles Ultimate Team
Heracles Ultimate Team is een project in samenwerking met de Eredivisie, EFDN, MDT en andere betaald voetbalclubs. Heracles Ultimate Team gebruikt de aantrekkingskracht van het profvoetbal in Nederland en de sociale kracht van voetbal om jongeren te bereiken en te betrekken in een uniek op voetbal gebaseerd maatschappelijke diensttijd-traject (MDT).

Klik hier voor meer informatie over Heracles Ultimate Team.