Heracles Almelo neemt het zaterdagavond op tegen FC Utrecht. De wedstrijd op Erve Asito begint om 21.00 uur. Trainer John Lammers kan niet beschikken over Nikolai Laursen en Jizz Hornkamp.

John Lammers weet niet wat hij kan verwachten van FC Utrecht. “Door de trainerswissel is het afwachten wat ze gaan doen. Ron Jans zal zijn eigen sausje toevoegen aan de speelwijze. Daarom is het voor ons belangrijk om de focus op ons eigen spel te houden. Ook wij hebben een goede ploeg waarin steeds meer duidelijkheid komt. Voetbal bestaat uit fouten en deze fouten moeten we beperken en de slordigheden moeten eruit.”

Lammers ziet de concurrentie in de selectie toenemen. “In de oefenduels tegen De Graafschap en sc Heerenveen hebben veel spelers laten zien dat ze tegen een basisplaats aanzitten. Dat is een goede zaak.”

Middenvelders Mario Engels en Thomas Bruns blikken bij Heracles TV vooruit op het duel. Bruns: “Het is fijn dat we na twee oefenwedstrijden weer een officieel duel spelen. We hebben een goede reeks gehad. FC Utrecht heeft een wat mindere start van het seizoen en daar moeten wij van profiteren.”

“Thuis kunnen we van iedereen winnen. FC Utrecht is natuurlijk een team met veel kwaliteit. Wij zullen natuurlijk net als thuis tegen N.E.C. en FC Utrecht alles moeten geven om een resultaat te kunnen behalen”, vult Mario Engels aan.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles Almelo – FC Utrecht bij Heracles TV.