Op zaterdag 23 september spelen we de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Er zal om 16.30 uur afgetrapt worden in het Kras Stadion in Volendam. Hieronder vind je alle informatie betreft de verkoop voor deze uitwedstrijd. De capaciteit van het uitvak van Kras Stadion is 400 toeschouwers.

Verkoopschema:
• Maandag 11 september 2023, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 15 september 2023, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook dit seizoen wordt weer gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 7 uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen. Ook de deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit maken onderdeel uit van deze voorrangsgroep wanneer de uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit. Dit is voor FC Volendam – Heracles Almelo dus het geval.


Buscombi

Buscombi-kaarten FC Volendam-uit
Voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam geldt een verplichte buscombi:

• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk.
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

Vertrektijden bussen:
• De bussen zullen rond 13.00 uur vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan uiterlijk om 12.45 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop.

Bussponsoren: Nielz Café Restaurant, Bistro 115, Restaurant Kreta & Taveerne ’t Wetshuis
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsoren zijn NielZ Café Restaurant, Bistro 115, Restaurant Kreta en Taveerne ’t Wetshuis.

Alle buscombi-kaarten voor FC Volendam-uit zijn uitverkocht.


Aanvullende informatie

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 kaart per persoon.

Huishoudelijke mededeling
Overmatig alcoholgebruik heeft bij uitwedstrijden in eerdere seizoenen tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.