Op zaterdag 16 september speelt Heracles Almelo haar derde thuiswedstrijd van het seizoen in de Eredivisie. Op Erve Asito is FC Utrecht aanstaande zaterdagavond de tegenstander. Het duel wordt afgetrapt om 21.00 uur. Wij roepen alle Heraclieden wederom op om in jouw zwart-witte outfit naar de wedstrijd te komen!

Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.


Minuut stilte voorafgaand aan Heracles Almelo – FC Utrecht
Voor de aftrap van Heracles Almelo – FC Utrecht zal een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.


Kampioenenparade in de rust van Heracles Almelo – FC Utrecht
Ruim 350 jeugdige Almelose sportkampioenen lopen in de rust van de wedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht een ereronde op Erve Asito. Na een huldiging in de IISPA lopen de kampioenen samen naar het stadion om vervolgens in de rust van de wedstrijd een staande ovatie te krijgen op het veld van het uitverkochte Erve Asito.


Nieuwe actie Asito
Vanaf dit seizoen heeft Asito een nieuwe actie rondom de thuiswedstrijden. De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – FC Utrecht vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten. Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

ASITO BALLENACTIE

Kiosk Almelo Maniacs
Vanaf de wedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht zal Supportersvereniging Almelo Maniacs de kiosk in de hoek tussen de korte en lange zijde onder Vak A openen. Dit is de eerste keer dat de kersverse supportersvereniging de kiosk in het beheer heeft en deze zal vanaf aanstaande zaterdag stuctureel met thuiswedstrijden geopend zijn.


Museum geopend bij Heracles Almelo – FC Utrecht
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op zaterdag 2 september, voordat Heracles Almelo en FC Utrecht om 21.00 uur aftrappen in de vijfde speelronde van de Eredivisie. Het museum gaat open vanaf 19.30 uur. Het museum zal een halfuur voor de aftrap van de wedstrijd haar deuren sluiten.

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

HERACLES MUSEUM

Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – FC Utrecht jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Sporttas Alhena
Elke maand scoor je de mooiste Heracles Almelo artikelen bij ons in de FanServiceShop. Deze maand is de Heracles Sporttas Alhena in de aanbieding. De sporttas is deze maand te verkrijgen voor €25,95 in plaats van €34,95. Zaterdag is de fanshop geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en daarna vanaf 19.00 uur tot een halfuur na de wedstrijd.

Stem op jouw Unibet Moment van de Maand

Stem op jouw Unibet Moment van de Maand van de maand augustus en maak kans op een Skybox Experience bij Heracles Almelo – PEC Zwolle voor 2 personen. Het Moment van de Maand wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet. Kies jij voor de openingstreffer van Mario Engels in het duel tegen Ajax? Of ga je voor de terugkeer van Eredivisievoetbal op een uitverkocht Erve Asito? Of vond je toch de treffer van Anas Ouahim tegen N.E.C. het mooist? Het is mogelijk om te stemmen tot en met zondag 17 september 2023 (17.00 uur).


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – FC Utrecht! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode loopt het hele weekend door en sluit op zondag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm