Op donderdag 28 september spelen we de uitwedstrijd tegen AZ. Er gaat om 20.00 uur afgetrapt worden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Hieronder vind je alle informatie betreft de verkoop van deze uitwedstrijd.

Verkoopschema:
• Woensdag 13 september 2023, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Maandag 18 september 2023, vanaf 10.00 uur: Seizoen-/Fankaarthouders

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook dit seizoen wordt weer gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 7 uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen.

AZ – Heracles Almelo is onderdeel van Samen Thuis, Samen Uit en deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit kunnen dus al naar deze uitwedstrijd. Deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit maken wel onderdeel uit van deze voorrangsgroep wanneer de uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit.


Buscombi

Buscombi-kaarten AZ-uit
• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk.
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

Vertrektijden bussen (onder voorbehoud)
• De bussen zullen rond 16.30 uur vertrekken bij de FanServiceShop
• Voor het meereizen met de bus dien je dan uiterlijk om 16.15 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito.

Bussponsoren: Vivochem
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor AZ – Heracles Almelo is Vivochem.


Autocombi

Autocombi-kaarten

• Er zijn maximaal 300 autocombi-kaarten beschikbaar.
• Per auto minimaal drie inzittenden.
• De autocombi-kaarten kosten €9,- per stuk.
• Tickets worden omgewisseld bij het uitvak
• Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn.

• Autokaarten zijn uitsluitend vanaf 10.00 uur beschikbaar op aanvraag via het aanvraagformulier of via aanschaf in de FanServiceShop op Erve Asito. Online verkoop van autokaarten is niet beschikbaar. Aanvragen kan middels onderstaand aanvraagformulier. Vermeld hierin je naam, de namen van je reisgenoten en de relatienummers van jullie seizoenkaarten of Fankaarten.


Aanvullende informatie

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 kaart per persoon.

Huishoudelijke mededeling
Overmatig alcoholgebruik heeft bij uitwedstrijden in eerdere seizoenen tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.