Navajo Bakboord is op pad met het nationale elftal van Suriname. De Heraclied kreeg enkele speelminuten in een duel voor de Concacaf Nations League tegen Grenada (1-1).

De Concacaf is een nieuwe editie van hun Nations League gestart. Suriname is ingedeeld in League A Groep B met Jamaica, Honduras, Haïti, Cuba en Grenada. Laatstgenoemd land fungeerde in het eerste duel als gastheer.

Het venijn zat letterlijk in de laatste minuten van de wedstrijd. Grenada leek de winst te grijpen dankzij een doelpunt van Saydrel Lewis in de 85ste minuut. Twee minuten later tekende Mitchell te Vrede voor de gelijkmaker. Navajo Bakboord mocht in de negentigste minuut invallen voor Kelvin Leerdam om de blessuretijd van acht minuten vol te maken. Hierin kreeg hij een gele kaart.

Suriname speelt op 12 september het tweede duel. Dan staat de uitwedstrijd tegen Cuba op het programma.