Vrijdag 8 september start Heracles Almelo Futsal het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen SC Olympic. Om 20.30 uur gaat er afgetrapt worden in Topsporthal IISPA Almelo. Heracles Almelo Futsal komt net als vorig seizoen uit in divisie 1. 

Vorig seizoen kwam Heracles Almelo Futsal voor het eerst uit in de eerste divisie van het zaalvoetbal. Handhaving was toentertijd de doelstelling. Vorig seizoen verliep uitstekend want Heracles Almelo Futsal deed erg lang mee om het kampioenschap. “Als je kijkt naar de bovenkant van de eerste divisie en de onderkant zit er qua niveau nog best wel een verschil in”, legt voorzitter Marco Mahangoe uit.

Heracles Almelo Futsal trok een aantal nieuwe spelers aan voor het aankomende seizoen. Hoofdtrainer Noël Oude Bennink kijkt terug op een prima voorbereiding: Het is natuurlijk wel wennen aan elkaar, maar dat is logisch.” Zelf verlengde Oude Bennink zijn contract met een jaar. “We hebben weer een nieuwe groep met naast talent ook veel ervaring. Voor mij ligt er een hele mooie uitdaging om van deze groep weer een eenheid te maken”, vertelt Oude Bennink.

Bekijk hieronder het gehele interview met Marco Mahangoe en Noël Oude Bennink