Heracles Almelo won afgelopen zaterdagavond ook de tweede thuiswedstrijd van dit Eredivisieseizoen. Op Erve Asito werd Excelsior Rotterdam opzij gezet met 3-1. De 0-1 achterstand door een doelpunt van Nikolas Agrafiotis werd omgebogen in de tweede helft dankzij doelpunten van Bryan Limbombe, aanvoerder Justin Hoogma en debutant Mohamed Sankoh.

Absolute uitblinker van deze wedstrijd was Brian De Keersmaecker die overal op het veld te vinden was met onderscheppingen en belangrijke passes. In de slotfase beloonde de middenvelder zijn puike partij met een assist op de ingevallen Sankoh. De overgrote meerderheid (52%) van de supporters benoemde De Keersmaecker tot Voetbalreizen.com Man of the Match van #HEREXC.

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam liep van zaterdag 2 september 22.00 uur tot en met zondag 3 september 17.00 uur.

Winnaar Skybox Experience
De winnaar van de Skybox Experience voor twee personen bij de thuiswedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht is Johan Biemans geworden.