De seizoenkaarthouders van Heracles Almelo hebben gezamenlijk €1903,- gedoneerd aan de Heracles Foundation. Tijdens de verleng- en bestelperiode van de seizoenkaarten voor dit seizoen konden Heraclieden bij aanschaf of verlenging van de seizoenkaart een extra bedrag doneren dat ten goede zou komen aan de Heracles Foundation. Dat deed de achterban massaal, waardoor een prachtig bedrag beschikbaar komt voor de stichting die zich inzet voor de individuen en groepen in Almelo en omstreken die het nodig hebben.

Algemeen directeur Rob Toussaint is enorm trots op het opgehaalde bedrag. “Dit is echt typisch Heracles Almelo. Het is geweldig om te zien dat onze seizoenkaarthouders zich zo openstellen naar de Heracles Foundation en in grote getalen hebben gedoneerd om een steentje bij te dragen aan de projecten die onze Foundation organiseert in de regio. Het gevoel van #WijZijnHeracles komt sterk naar voren en dat blijkt maar weer uit de massale steun van onze achterban.”

Alle seizoenkaarthouders die geld doneerden aan de Heracles Foundation mochten ook een specifieke pijlers kiezen waar het geld aan besteed moet worden. De drie pijlers waar de Foundation zich op richt zijn talent, sociaal en gezondheid. Het opgehaalde bedrag wordt als volgt verdeeld over de pijlers:

PijlerPercentage van het opgehaalde bedrag
Talent29%
Sociaal42%
Gezond29%

Heracles Foundation

De Heracles Foundation organiseert en ondersteunt tal van projecten en activiteiten met de regionale behoeften als belangrijkste focuspunt. De drie pijlers waar de Foundation zich op richt zijn talent, sociaal en gezondheid.

“Met de Heracles Foundation speelt Heracles Almelo een centrale rol in de regio. Wij zetten ons in voor iedereen die het nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat iedere groep en elk individu zich kan ontwikkelen”, zegt Lisa Ainsley van de Heracles Foundation. “Bovendien willen wij de kracht van Heracles Almelo, haar spelers en haar stadion benutten om een warme en veilige omgeving te creëren waarin iedereen samenkomt. Sociale verbondenheid, zoals wij dat noemen. En natuurlijk hechten wij veel waarde aan de vitaliteit in de regio. Wij vinden dat iedereen hier recht op heeft en daarom willen wij eenieder die hier meer moeite mee heeft helpen.” 

Kijk voor meer informatie over de Heracles Foundation op heracles.nl/foundation.