Aanmelden voor Samen Thuis, Samen Uit kon tot en met zaterdag 26 augustus 2023, 23.59 uur. Dit aanbod is niet meer geldig.

Voor het eerst sinds het seizoen 2019-2020 lanceert Heracles Almelo in samenspraak met de supportersverenigingen een nieuwe Samen Thuis, Samen Uit-actie. Middels deze actie kunnen Heraclieden de ploeg achterna reizen voor een gereduceerd tarief van €199,-. Reis mee naar 12 uitwedstrijden en betaal er ‘slechts’ 10.

De actie is geldig voor de uitwedstrijden tegen AZ, SC Heerenveen, Fortuna Sittard, Vitesse, RKC Waalwijk, N.E.C., PSV, FC Utrecht, Feyenoord, Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam en FC Twente.

Ben jij onze 12e man bij deze 12 uitwedstrijden? Meld je hieronder aan voor de Samen Thuis, Samen Uit-actie en steun de ploeg vanuit het uitvak bij deze mooie affiches! Samen schrijven een nieuw hoofdstuk in onze clubhistorie. Wij zijn Heracles.

De Samen Thuis, Samen Uit-actie is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de sponsoren van Heracles Almelo die in het afgelopen seizoen ook hebben bijgedragen aan een lagere toegangsprijs bij uitwedstrijden.

Incasso

De betaling voor de Samen Thuis, Samen Uit-actie gaat per automatische incasso. Er zijn twee verschillende incasso’s mogelijk: een eenmalige incasso of een incasso in drie termijnen (augustus, september en oktober). Hieronder dien je een machtiging af te geven.

Actievoorwaarden:

  • De Samen Thuis, Samen Uit-kaarten betreffen buskaarten. Het is niet mogelijk om deze om te ruilen voor auto- of eigen vervoerskaarten.
  • De kaarten zijn overdraagbaar (aan een andere seizoenkaarthouder van Heracles Almelo), mits dit minimaal vier werkdagen voor de desbetreffende wedstrijddag wordt doorgegeven via ticketing@heracles.nl.
  • Bij iedere uitwedstrijd worden de standaard KNVB-voorwaarden gehanteerd. Bij overtreding hiervan kan de Samen Thuis, Samen Uit-kaart worden ingetrokken. Restitutie hiervan is niet van toepassing.
  • Er is een mogelijkheid om de betaling van de Samen Thuis, Samen Uit-kaart(en) in drie termijnen te voldoen.
  • Vanwege de beperkte capaciteit in diverse uitvakken stellen wij maximaal vier bussen beschikbaar voor Heraclieden met een Samen Thuis, Samen Uit-kaart.
  • Houders van de Samen Thuis, Samen Uit-kaart behoren tot de Loyaliteitsgroep.