Heracles Almelo boekte afgelopen vrijdagavond de eerste overwinning bij de terugkeer in de Eredivisie. Thuis tegen N.E.C. werden door doelpunten van Emil Hansson en Anas Ouahim de belangrijke drie punten binnengesleept.

Doelman Michael Brouwer had een belangrijk aandeel in de 2-1 overwinning op de Nijmegenaren. Meerdere grote kansen voor de tegenpartij wist hij uit zijn doel te ronselen. Mede daardoor is Brouwer met bijna 34% van de stemmen door onze supporters gekozen als Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERNEC.

Man of the Match Brouwer

Stemprocedure

De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com.  Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – N.E.C. liep van vrijdag 18 augustus 21.15 uur tot en met zondag 20 augustus 17.00 uur.

Winnaar Skybox Experience

De winnaar van de Skybox Experience voor twee personen bij de thuiswedstrijd Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam is Diederick Schothans geworden.