Stijn Bultman is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 19. Het is de eerste keer dat de Heraclied opgeroepen is voor de voorselectie van Oranje Onder 19.

De 18-jarige Bultman heeft prachtige weken achter de rug. Eind juli tekende hij zijn eerste profcontract bij Heracles Almelo. Vrijdagavond maakte de verdediger zijn officiële debuut in het betaald voetbal in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. en nu is Bultman ook door coach Mischa Visser opgenomen in de voorselectie van Oranje Onder 19.

Als Bultman een definitieve oproep ontvangt, dan zal hij het met Oranje Onder 19 opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Italië in een oefenduel op Italiaanse bodem. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 11 september om 16.30 uur in het Stadium Lungobisenzio in Prato, Italië.

De definitieve selectie van Oranje Onder 19 wordt op vrijdag 1 september bekendgemaakt.