Heracles Almelo speelt vanavond, vrijdag 18 augustus 2023, om 20.00 uur voor een uitverkocht huis tegen N.E.C.. Nadat we voor het eerst in de geschiedenis uitverkocht zijn qua seizoenkaarten liep ook de losse kaartverkoop storm. Alle stoelen op de reguliere tribune zijn verkocht en het is mooi om te zien dat onze supporters ondanks de vakantieperiode in grote getalen het stadion weten te vinden en aanwezig zijn bij Heracles Almelo – N.E.C..

BusinessClub-tribune nagenoeg uitverkocht
Ook werd afgelopen week gepresenteerd dat een recordaantal van 500 sponsoren is aangesloten bij de BusinessClub met daarvan meer dan 60 nieuwe sponsoren. Ook de BusinessClub-tribune is bijna uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog enkele kaarten beschikbaar op de zakelijke tribune.

We wensen alle wedstrijdbezoekers een hele fijne avond en wedstrijd toe!