N.E.C. is vrijdagavond de tegenstander van Heracles Almelo in de tweede speelronde van de Eredivisie. Het duel op Erve Asito begint om 20.00 uur. Trainer John Lammers kan vanwege blessures niet beschikken over Jizz Hornkamp, Nikolai Laursen en Jannes Wieckhoff.

John Lammers: “De wedstrijd tegen Ajax was een bijzondere wedstrijd. Daar hebben we toch iets laten liggen. De 1-1 viel uit de lucht en tot de 75e minuut stond het goed. Bij de 2-1 moesten we scherper zijn en dat moeten we komende vrijdag 90 minuten laten zien. Maar we hebben wel laten zien dat we goed vanuit een organisatie kunnen spelen.”

“N.E.C. heeft een goed voetballende ploeg die nog niet zover zijn als vorig jaar”, vervolgt de oefenmeester. “Ik denk dat we twee teams gaan zien die willen winnen. We moeten scherp zijn en niet zoveel fouten maken als in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam. We hebben winst geboekt door een goede wedstrijd neer te zetten in Amsterdam. We zitten nu op 80 of 85% en dat moet zich verder gaan ontwikkelen de komende tijd.”

Anas Ouahim kijkt uit naar het spelen voor eigen publiek. “Met de fans erachter hopen we veel kansen te creëren. We hebben ondanks de 4-1 nederlaag in Amsterdam veel vertrouwen meegenomen uit die wedstrijd en we willen vrijdagavond echt iets laten zien.”

De volledige voorbeschouwing met Anas Ouahim bij Heracles TV.