Beste Heraclieden,

Waar moet ik beginnen? 

Ik kwam als een net 19-jarige jongen bij jullie binnen en sinds de eerste week voelde ik me al op mijn plek. Van de manier hoe mensen binnen de club mij hielpen en voor mij zorgden en de liefde van de supporters die ik altijd heb gevoeld. Tot de steun en vriendschappen van de buren in mijn straat. Ik ben jullie HEEL erg dankbaar voor alles wat jullie door de jaren heen voor mij hebben betekend. Dat heeft het leven en voetballen zo veel makkelijker gemaakt voor mij en mijn gezin 💙

Wij hebben goede tijden meegemaakt. Maar vooral de moeilijke tijden brachten ons dichter bij elkaar dan ooit. Karakter, achter elkaar staan, in elkaar geloven, doorzettingsvermogen en een plan waar iedereen achterstond als één grote familie. Dat is wat ons het kampioenschap van vorig seizoen heeft gebracht.

Het was ons doel, maar ook een belofte naar de club en de mensen in en rondom Almelo. En het is ons gelukt. Persoonlijk is dat ook mijn hoogtepunt bij Heracles Almelo. Om iedereen zo blij te zien na een zwaarbevochten seizoen is iets dat ik niet met woorden kan uitleggen. Dat moment zal voor altijd een hele speciale plek hebben in mijn hart! Nu is net een nieuw seizoen begonnen, maar dit keer zonder Sammy in Almelo. Maar nogmaals, mijn hart is en zal altijd zwart-wit zijn.

Heraclieden, kalm an 😆 en BEDANKT voor alles!!! 

Samuel Armenteros