Aanstaande vrijdag speelt Heracles Almelo na een jaar afwezigheid weer voor het eerst thuis in de Eredivisie. Op Erve Asito is N.E.C. de tegenstander. De eerste thuiswedstrijd in 2023-2024 is tevens ook de eerste mogelijkheid om onze seizoenkaarthouders en sponsoren weer in ons eigen huis te mogen ontvangen. Naast het feit dat de seizoenkaarten op Erve Asito al uitverkocht waren (8.250), is er ook op commercieel gebied een exceptionele groei!

Exceptionele groei op zakelijk vlak
Na de promotie naar de Eredivisie en het daaropvolgende kampioenschap werd er wel rekening gehouden met groei op zakelijk vlak, maar dat het BusinessClub-netwerk zich zo snel uitbreidt is ongekend.

Het maakt commercieel manager Tom Uitzetter uitermate trots: “Prachtig om te zien dat onze bestaande partners volop hebben verlengd en uitgebreid. Er is groei en vertrouwen bij onze Partners in Business en alle skyboxen zijn verkocht. Bovendien hebben inmiddels meer dan 60 nieuwe bedrijven zich aangesloten bij ons BusinessClub-netwerk. Daardoor zijn we al over een recordaantal van 500 sponsors die verbonden zijn aan Heracles Almelo.”

Maatschappelijke regiofunctie
Naast Almelo weten bedrijven uit de gehele regio het netwerk van Heracles Almelo te vinden. Met name in de gemeenten Almelo, Wierden-Enter, Twenterand, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hengelo en Hardenberg is een mooie groei gerealiseerd.

Heracles Almelo is zich bewust van haar maatschappelijke regiofunctie. Het doel is niet alleen om als club stappen te kunnen zetten, maar ook om binnen de regio bedrijven te verbinden en te ontwikkelen. Algemeen directeur Rob Toussaint vult aan: “Het doet ons goed dat onze partners ons en elkaar zo goed weten te vinden. Mede daardoor hebben we vorig jaar ook de Partneraward binnen het betaalde voetbal binnen gesleept. Het is mooi om te zien dat we in de hele regio aan het groeien zijn.”

Geïnteresseerd? Boek een persoonlijke kennismaking!
Bent u nou ook geïnteresseerd in ons zakelijke netwerk? Wilt u Business Seats of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden? Kijk op business.heracles.nl of neem contact op met een van onze accountmanagers. Een persoonlijke kennismaking boekt u ook eenvoudig op business.heracles.nl.