De Eredivisie is terug in Almelo. Heracles Almelo komt dit seizoen weer uit op het hoogste niveau. Om deze reden heeft PLUS Almelo een leuke actie voor alle Heraclieden. Krijg een stukje Almelose geschiedenis in handen en scoor een exclusieve 3D-puzzel van Erve Asito!

Deze adembenemende 3D-puzzel laat je het stadion in al zijn glorie ontdekken, met 116 puzzelstukjes die samen een meesterwerk vormen dat je keer op keer wilt bekijken. Alleen voor een korte periode kun je deze puzzel scoren bij de vier PLUS-supermarkten in Almelo.

Mis deze kans niet

Alleen deze week – de week van de eerste thuiswedstrijd – is het jouw kans om een stukje Heracles-geschiedenis in huis te halen. Wees er snel bij want op is helaas op.

Zo scoor je de Heracles Almelo 3D-puzzel

Bij besteding van 25 euro of meer aan boodschappen* bij een van de vier PLUS-supermarkten in Almelo, haal je deze unieke 3D-puzzel in huis voor slechts 6,98 euro in plaats van 13,95 euro. Dat is bijna 50 procent korting op een meeslepend stukje Almelose geschiedenis!

Met deze actie feliciteert PLUS Almelo Heracles Almelo voor hun onvermoeibare inzet en terugkeer naar de Eredivisie. Het is een symbool van vereniging, veerkracht en de overweldigende steun die Almelo biedt aan hun lokale helden.

*Exclusief tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding en alle serviceartikelen zoals onder andere lotto- en telefoonkaarten.