Heracles Almelo heeft Fabian de Keijzer gecontracteerd. De 23-jarige doelman komt over van FC Utrecht. De Keijzer tekent in Almelo een contract tot medio 2027.

“Voor mij is dit een goede vervolgstap in mijn carrière”, vertelt Fabian de Keijzer bij zijn presentatie. “Heracles Almelo toonde veel interesse en dat straalt vertrouwen uit. Het is een familieclub met een mooi verleden en goede faciliteiten. Daarnaast kunnen jonge spelers zich hier uitstekend ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen.”    

“We zijn blij dat we Fabian vandaag hebben kunnen contracteren”, zegt technisch directeur Nico Jan Hoogma over de nieuwste aanwinst. “Met Fabian hebben we een talentvolle keeper in huis gehaald. Hij heeft alle nationale jeugdteams van de KNVB doorlopen en al wedstrijden in de benen op Eredivisie-niveau.” 

Fabian de Keijzer doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht, de club waar hij sinds 2011 speelde. In 2022 maakte de doelman zijn Eredivisie-debuut voor FC Utrecht. In totaal kwam De Keijzer uit in 16 Eredivisiewedstrijden. Bovendien speelde hij 62 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden met de beloftenploeg van FC Utrecht. 

De Keijzer gaat in Almelo spelen met rugnummer 16.