De Heracles Foundation, USG Restart en gemeente Almelo helpen mensen die willen werken aan hun ontwikkeling en loopbaan, maar zijn er ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of opleiding. Ook als het lastig is, doordat je langdurig buiten het arbeidsproces hebt gestaan of door beperkingen moeilijk een passende baan kunt vinden.

Ben jij klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan een boost te geven? Of zoek je een nieuwe (vrijwilligers)baan en/ of opleiding, maar weet je niet waar te beginnen? Heracles Werkt is terug na een succesvolle eerste editie en staat klaar om jou te helpen! Met de steun van de Heracles Foundation, USG Restart en de gemeente Almelo, bieden we een uniek programma voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Doel

  • Kandidaten in beweging te krijgen
  • Opleiden en begeleiden tot betaald werk

Voetballend naar werk – het sport-/re-integratieprogramma van Heracles Werkt – is er voor alle inwoners met een WWB-uitkering in de gemeente Almelo. Of je nu langdurig buiten het arbeidsproces hebt gestaan of beperkingen hebt, wij zijn er voor jou. Samen met de gemeente Almelo, USG Restart en de Heracles Foundation, zetten we onze faciliteiten en contacten in om jouw loopbaan naar nieuwe hoogtes te brengen met als ultiem doel: binnen een half jaar een (vrijwilligers) baan en/of opleiding!

Wat kun je verwachten van Heracles Werkt?

  • Een 6-maanden durend programma, waarin je deel uitmaakt van een hecht team dat samen mentaal enfysiek in beweging komt
  • Twee keer per week voetbaltraining op Erve Asito
  • Een talentscan om jouw verborgen vaardigheden te ontdekken en te benutten
  • Interessante workshops om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Persoonlijke coaching, zowel in groepsverband als individueel, om het beste uit jezelf te halen
  • Professionele loopbaanbegeleiding om jouw carrièrepad helder te krijgen
  • Toegang tot het waardevolle netwerk van Heracles Almelo
  • Voetbalkleding van Heracles Almelo om je helemaal onderdeel te voelen van de groep

Heracles Werkt is jouw springplank naar succes! Schrijf je snel in en maak deel uit van dit unieke programma dat leidt naar betaald (vrijwilligers)werk en/ of opleiding. Samen zetten we stappen richting een veelbelovende toekomst. Wacht niet langer, grijp deze kans en meld je vandaag nog aan! Meer weten of aanmelden? Stuur een email naar mverver@usgrestart.nl