Hoppenbrouwers Techniek Almelo heeft onlangs haar sponsorcontract met Heracles Almelo verlengd en geïntensiveerd. Het familiebedrijf met lokale wortels is blij met de samenwerking die ze afgelopen seizoen met de club heeft gehad. Het heeft Hoppenbrouwers een mooi netwerk in onze Businessclub opgeleverd en het Eerste Divisie-seizoen is achteraf een prachtig jaar geworden, met het kampioenschap als kers op de taart. De seizoenkaarten die Hoppenbrouwers heeft voor personeel, worden gretig gebruikt onder de medewerkers.

Komend seizoen sluit Hoppenbrouwers ook aan bij Hettrix. De gezamenlijke ambitie om technisch talent aan te trekken, te ontwikkelen en te binden aan deze regio, sluit heel goed aan bij de doelen en ambities van Hoppenbrouwers als werkgever. Peter Valk en Patrick Tempelman (HR-adviseur Hoppenbrouwers) kijken uit naar de kennissessies die we komend seizoen met Hettrix organiseren bij Heracles en de samenwerking met Hettrix-teams.

Peter Valk (Directeur) en Ingrid Löwik (Marketing & Communicatie) kwamen de nieuwe overeenkomst ondertekenen in het stadion en keken daarbij met vertrouwen naar de toekomst. Samen gaan we voor een mooi Eredivisie-seizoen waarin ontwikkeling en presteren centraal staan, zoals dat ook centraal staat bij Hoppenbrouwers Techniek.