De Open Dag 2023 van Heracles Almelo zit erop en wat hebben wij genoten! Duizenden Heraclieden waren vanmiddag te gast op het terrein van Erve Asito, waar zij handtekeningen konden scoren van de selectiespelers, op de foto gingen met de kampioensschaal én natuurlijk genoten van de gezelligheid met heerlijke hapjes en drankjes.

Gedurende de middag liepen de selectiespelers rond om als spelbegeleiders te fungeren bij de diverse speelattracties. Van jong tot oud, iedereen deed mee! Om 16.00 uur was het tijd voor misschien wel het hoogtepunt van de dag: de spelerspresentatie op het veld van Erve Asito. Waar de vertrouwde namen het veld één voor één het podium op het veld betraden, werden de nieuwste zomeraanwinsten traditioneel op een speciale manier verwelkomd. Zij werden namelijk binnengereden per trike.

Bekijk hieronder de aftermovie van Heracles TV!

Hieronder vind je alle foto’s van de Open Dag 2023. Het onderstaande fotoverslag wordt aangevuld. Heb jij jezelf al gespot?

Foto’s Open Dag 2023 | NESimages.nl

Al met al een geweldige dag in ons stadion. Wij bedanken alle Heraclieden voor hun komst en kijken uit naar een nieuwe editie volgend jaar!