Op vrijdag 28 juli speelt Heracles Almelo een oefenwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. In voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen treffen beide ploegen elkaar op Sportpark De Scheetheuvel in Delden. De aftrap van het oefenduel is om 19.00 uur. Lees hieronder alles over de kaartverkoop.

Voorverkoop in de FanServiceShop en verkoop op locatie

In aanloop naar de oefenwedstrijd van vrijdag is het mogelijk om in de FanServiceShop op Erve Asito tickets aan te schaffen voor het treffen. De voorverkoop in de FanServiceShop loopt tot vrijdagmiddag 17.00 uur. Koop je liever de tickets op locatie? Dat kan! Op vrijdag is het mogelijk om je tickets aan te schaffen op Sportpark De Scheetheuvel.

De ticketprijs voor Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam bedraagt €5,- per stuk. Er geldt geen clubkaartverplichting.

Oefenwedstrijd

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior Rotterdam staat in het teken van de voorbereiding op een nieuw seizoen. Beide ploegen hebben met elkaar afgesproken om het duel af te werken in twee helften van 60 minuten. Dat betekent dat de wedstrijd een totale duur heeft van 120 minuten. Er zal om het half uur een (kleine) onderbreking (in totaal vier) plaatsvinden.

Sportpark De Scheetheuvel

Het oefenduel wordt afgewerkt op Sportpark De Scheetheuvel in Delden. Het sportpark is vanaf een uur voor de wedstrijd geopend en toegankelijk voor publiek.