Tijdens de huldiging van ons kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie op 21 mei 2023 lanceerden we ons nieuwe derde shirt voor 2023-2024. In hetzelfde weekend van de huldiging waren nagenoeg alle volwassen maten al uitverkocht. Destijds zeiden we dat het om een Limited Edition ging. Vanwege de overweldigende interesse en de vraag naar het shirt is besloten om een tweede levering te bestellen. Deze is binnengekomen en onze FanServiceShop heeft ze dus weer op voorraad. Wees er snel bij voordat ook deze levering is uitverkocht.

Afgelopen vrijdag was de selectie van John Lammers tegen Preussen Münster voor het eerst te bewonderen in die nieuwe derde shirts. Wil jij ook dit derde shirt of zelfs het volledig witte tenue? Bestel deze dan online op shop.heracles.nl of kom langs in de FanServiceShop.

120 jaar Heracles | Nieuw hoofdstuk met een nieuw derde shirt
120 jaar Heracles. Historisch, memorabel en nog lang niet klaar. Zwart-wit zijn de kleuren. De kleuren van ons shirt, de kleuren van onze trots. Onze stad. Onze club. En nu. Nu starten we een nieuw hoofdstuk in 120 jaar Heracles. Een nieuw hoofdstuk met een nieuw derde shirt. Historisch wit met een gouden rand.

Asito logo horizontaal op het shirt
Hoofdsponsor Asito heeft samen met Heracles Almelo en haar supporters een gekoesterde wens ingewilligd om haar logo horizontaal op het shirt te zetten. Samen voor ons shirt, onze trots. Wij zijn Heracles.

DERDE TENUE 2023-2024
DERDE TENUE 2023-2024