Wat een ongekend succes! De seizoenkaarten voor het seizoen 2023-2024 zijn volledig uitverkocht. Vorig seizoen hadden we in de Keuken Kampioen Divisie al een record met ruim 7.500 seizoenkaarthouders. En nu. Nu wordt het gevoel van Eredivisie met maar maar liefst 8.250 seizoenkaarthouders beantwoord.

Algemeen directeur Rob Toussaint is ongelofelijk trots: “Sinds de vernieuwbouw van het stadion in 2015 is het onze ambitie geweest om op termijn structureel voor een uitverkocht Erve Asito te spelen. Dat dit bij onze terugkeer in de Eredivisie voor seizoenkaarten nu al het geval is, is prachtig. Dit geeft de steun en de groei van onze achterban heel goed weer.”

Wachtlijst

Het is mogelijk om jezelf op de Wachtlijst seizoenkaart te plaatsen. Jij bent dan volgend seizoen, na de verlengperiode van dat seizoen, als eerste aan de beurt om een seizoenkaart aan te kunnen schaffen op Erve Asito. Na de verlengperiode krijgen supporters die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst voorrang ten opzichte van supporters die zich niet voor de wachtlijst hebben ingeschreven. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Zorg dan dat jij je in ieder geval inschrijft voor die wachtlijst.

De Wachtlijst seizoenkaart verloopt ook via ons ticketingsysteem. Wanneer je op ticketing.heracles.nl inlogt met een Heracles Account, kun je direct gratis aanmelden.

Losse kaartverkoop start op maandag 17 juli

De losse kaartverkoop voor de eerste drie thuiswedstrijden begint aanstaande maandag 17 juli. Vanaf 10.00 uur is het mogelijk om losse kaarten (bij) te kopen voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C., Excelsior Rotterdam & FC Utrecht.

Seizoenkaarten exclusief Business Seats

Het aantal seizoenkaarten is exclusief het aantal seizoenkaarten voor de BusinessClub-tribune & de skyboxen. Ook de BusinessClub-tribune is al goed gevuld. Wilt u Business Seats? Kijk dan op business.heracles.nl/business-seats.

Maximum capaciteit Erve Asito

Ons stadion Erve Asito biedt plaats aan 12.080 toeschouwers. Daarvan zijn 2.000 plekken onderdeel van de skyboxen en BusinessClub-tribune. Het uitvak biedt plek aan 500 supporters van onze tegenpartij. Onze reguliere tribune biedt dus plaats aan 9.580 Heraclieden. Daarvan zijn in ieder geval iedere wedstrijd 8.250 plekken bezet door seizoenkaarthouders. Om ook Heraclieden die niet iedere wedstrijd kunnen bezoeken de kans te kunnen geven om Heracles Almelo aan het werk te zien houden we dus 1.330 losse kaarten over om te verkopen.