Op woensdag 12 juli 2023 werd een Heracles FIFA-toernooi georganiseerd voor jonge Heraclieden op de omloop van Erve Asito. Herakids +, Herakids en Team Zwart Wit-leden konden zich vooraf aanmelden voor dit toernooi. Uiteindelijk werd het een hele leuke middag van 14.00 uur tot 17.00 uur waarin de aanwezige jeugd zich van hun beste FIFA-kant lieten zien.

In samenwerking met Pro Players werd een heuse e-Arena opgezet door Heracles Almelo in de omloop boven Vak Q. Met in totaal 8 Playstations 5 met FIFA23 werd het toernooi vormgegeven. Kees Koers blies de concurrentie weg en won het toernooi overtuigend! Daarmee won hij een gloednieuwe GoPro en een skybox-experience voor twee personen bij één van de aankomende Eredivisie-wedstrijden.

Heracles FIFA toernooi

Albert Heijn Voshol en Albert Heijn Schelfhorst verzorgen gezonde snacks en drinken
Herakids-partners Albert Heijn Voshol en Albert Heijn Schelfhorst zorgden voor fruit, gezonde snacks en drinken voor de deelnemers zodat het hen tussen de potjes FIFA door aan niks ontbrak.

eSporter Milan Plevier aanwezig bij het Heracles FIFA-toernooi
Rasechte Heraclied Milan Plevier maakt sinds een aantal jaren onderdeel uit van Heracles eSports en behoorde tot de talenten die zich in de schaduw van eSports-legende Bryan Hessing konden ontwikkelen. Sinds vorig seizoen is Milan Plevier officieel eSporter bij Heracles Almelo.

Ook Bultje liet zijn gezicht zien tijdens het Heracles FIFA-toernooi. Hij kon het niet laten om ook een potje FIFA te spelen en hij werd tijdens dit potje toch nog behoorlijk fanatiek.