Het Eredivisieseizoen komt eraan. We naderen inmiddels het moment dat onze seizoenkaarten volledig uitverkocht zijn. Nog enkele tientallen seizoenkaarten zijn verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl óf via de FanServiceShop.

Vorige week, van 3 tot en met 7 juli, zijn de meeste seizoenkaarten verstuurd naar de seizoenkaarthouders. Op dit moment worden de allerlaatste seizoenkaarten geprint en verstuurd.

Verschillende verzenddata
Omdat onze seizoenkaarten in verschillende batches worden geprint en verstuurd kan het voorkomen dat seizoenkaarten die op hetzelfde adres bezorgd dienen te worden op een andere dag binnenkomen. Mocht dit voor jou het geval zijn, heb dan nog even geduld. De kans is groot dat de nog ontbrekende seizoenkaart later deze week binnenkomt. Onze verzendpartner MSG doet er alles aan om deze zo snel mogelijk bij jou op de mat te laten vallen.

Seizoenkaart niet ontvangen voor maandag 17 juli?
Mocht jouw seizoenkaart op maandag 17 juli nog niet binnen zijn, neem dan contact op met ticketing@heracles.nl en vermeld daarin jouw relatienummer en jouw gegevens. Onze afdeling Ticketing kan dan achterhalen waar eventueel een probleem is ontstaan en zorg dragen dat jij alsnog jouw seizoenkaart bezorgd krijgt of af kan halen in de FanServiceShop.

Laatste seizoenkaarten beschikbaar
Wil jij niets missen van Heracles Almelo in de Eredivisie en zeventien wedstrijden op Erve Asito zien? Bestel dan nu nog jouw seizoenkaart(en), want er zijn nog maar enkele tientallen seizoenkaarten verkrijgbaar.

Een reguliere seizoenkaart is al verkrijgbaar vanaf €240,-. Dat betekent dat jij met een seizoenkaart al met tien wedstrijden goedkoper uit bent dan met losse kaarten.