Auto Haarhuis is vanaf seizoen 2023/2024 de nieuwe autopartner van Heracles Almelo. Deze week tekenden Gerard Haarhuis (DGA van Auto Haarhuis) samen met algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Tom Uitzetter de nieuwe overeenkomst, die Auto Haarhuis tot 2028 verbindt aan de club als Official Partner in Business.

AutoHaarhuis vindt zijn oorsprong inmiddels ruim 60 jaar geleden. Grondlegger Gerrit Haarhuis opende uit passie voor auto’s in 1961 een autobedrijf aan de Dorpsstraat in Geesteren. Inmiddels is het familiebedrijf een uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is Auto Haarhuis een groot full-service autobedrijf met meerdere vestigingen, ruim 70 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie.

Gerard Haarhuis is positief over deze nieuwe samenwerking voor zijn bedrijf. “Wij zijn al jaren nauw betrokken bij Heracles Almelo. Sinds onze aanwezigheid in Almelo, zijn we ook verder gegroeid als sponsor van de club. Toen dit jaar de kans kwam om autopartner te worden, zijn we hier in gesprongen. Dat wij nu officieël Partner in Business van de club worden, is een veelbelovende vervolgstap in de groei die we als bedrijf doormaken. We zitten op steenworpafstand van de club, zijn regionaal verbonden en groeien met Heracles mee naar Eredivisie-niveau. We kijken er naar uit om Heracles volledig te ontzorgen in haar wagenpark en daarbij mee te denken in de verdere verduurzaming.”

“We zijn blij met het vertrouwen van Auto Haarhuis en deze nieuwe samenwerking met een betrokken sponsor. Heracles Almelo en Auto Haarhuis groeien allebei”, vertelt algemeen directeur Rob Toussaint. “Samen kunnen wij een mooie vervolgstap zetten in die groei.”

Commercieel manager Tom Uitzetter vult aan: “We hebben het afgelopen jaar een tender uitgeschreven en gesprekken gevoerd met meerdere van onze sponsors uit de autobranche. Deze gesprekken zijn met alle partijen open en in goede harmonie verlopen. Uiteindelijk paste Gerard Haarhuis met zijn bedrijf, wagenpark en aanbod het beste bij onze uitvraag. Ook de overgang vanuit Huiskes-Kokkeler naar Auto Haarhuis loopt voorspoedig, want we blijven bij Heracles rijden in Volkswagen en Audi. Als betrokken sponsor van de club en als betrouwbare regionale partner die volop in de groei zit, sluit Auto Haarhuis goed aan bij onze ambitie voor de komende vijf jaar. Samen groeien, daar gaan we voor.”