120 jaar Heracles. Historisch, memorabel en nog lang niet klaar. Zwart-wit zijn de kleuren. De kleuren van ons shirt, de kleuren van onze trots. Onze stad. Onze club.

En nu. Nu starten we een nieuw hoofdstuk in 120 jaar Heracles. We gaan de Eredivisie in met een nieuw thuistenue. Klassiek zwart-wit met een gouden rand.

THUISSHIRT 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt is direct te verkrijgen via shop.heracles.nl
Het nieuwe thuisshirt is direct te verkrijgen via shop.heracles.nl. Bestel nu jouw nieuwe thuisshirt voor volgend seizoen. Deze is direct te verkrijgen op shop.heracles.nl.

Selectie traint in nieuwe thuisshirt bij eerste training
Na een aantal voetballoze weken gaat komende zondag seizoen 2023-2024 van start. Om 14.30 uur staat de ploeg van trainer John Lammers op het veld van Oranje Nassau Almelo voor de eerste training van het seizoen. Publiek is uiteraard van harte welkom en de kantine bij Oranje Nassau is geopend. De selectie zal bij die eerste training trainen in de nieuwe thuisshirts.

THUISSHIRT 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt is direct te verkrijgen via shop.heracles.nl
Bestel nu jouw nieuwe thuisshirt voor volgend seizoen. Deze is direct te verkrijgen op shop.heracles.nl.

FanServiceShop op zondag 2 juli geopend

Onze FanServiceShop is op zondag 2 juli vanaf 12.00 uur tot en met 17.00 uur geopend om direct fysiek een thuisshirt aan te schaffen. De FanServiceShop op Erve Asito is komende week verder volgens de reguliere openingstijden geopend.