Sinds 2015 was Huiskes-Kokkeler trotse Partner in Business en mobiliteitspartner van Heracles Almelo. Na een mooie samenwerking van acht seizoenen maakte Huiskes-Kokkeler onlangs bekend dat zij vanaf komend seizoen geen mobiliteitspartner meer zullen zijn.

De keuze om het partnerschap met Heracles Almelo te wijzigen, komt voort uit de recente ontwikkelingen binnen Huiskes-Kokkeler. Sinds 2021 heeft Huiskes-Kokkeler ook vestigingen in de Achterhoek en is de focus uitgebreid naar deze regio. Daarom is besloten om het partnership bij Heracles op een andere manier in te vullen.

Positieve ervaringen en verhoogde klanttevredenheid

Huiskes-Kokkeler kijkt positief terug op het partnerschap van de afgelopen jaren. Naast het leveren van de auto’s en het ondersteunen bij de elektrificering van het wagenpark van Heracles Almelo zelf, nodigde de autopartner iedere thuiswedstrijd van Heracles een grote groep klanten uit in de BusinessClub. “De klantreacties zijn altijd super. Zij ervaren een mooie, gezellige businessclub en mooie plekken op de tribune. De goede sfeer in het stadion tijdens de wedstrijden, maken het iedere thuiswedstrijd tot een feestje voor onze gasten.”

Hoogtepunten

De bekendmaking van de sponsoring met de bestickerde Golf GTE in 2015 was direct een mooie aftrap van de samenwerking in 2015. Andere hoogtepunten van de samenwerking waren de introductie van nieuwe modellen in het stadion en het mooie wintervoetbaltoernooi met JO-17 elftallen in het stadion. De afgelopen seizoenen trokken we veel aandacht in het stadion en in de media met het ID.4-model van Huiskes-Kokkeler dat de wedstrijdbal bij de scheidsrechter bezorgde voor de aftrap. Ook de gezamenlijk georganiseerde rally voor sponsors van Heracles was gaaf en sfeervol.

Huiskes-Kokkeler blijft trotse aanhanger

Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler: “We bedanken Heracles Almelo dan ook voor de fijne samenwerking gedurende de afgelopen jaren en zijn dankbaar voor de gelegenheid om als mobiliteitspartner bij te hebben kunnen dragen aan de groei van de club. Ook willen we Heracles Almelo van harte feliciteren met het succesvol voltooien van hun #MissiePromotie naar de Eredivisie én het recente kampioenschap. Hoewel we geen mobiliteitspartner meer zijn, blijven we nog wel verbonden met de club. We hebben gezamenlijk besloten dat dit het juiste moment is om een nieuwe vorm van sponsoring aan te gaan die beter aansluit bij de huidige strategische ontwikkelingen”, aldus Theodoor Vis.

Algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Tom Uitzetter bedankten Huiskes-Kokkeler deze week op hun vestiging in Hengelo voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. “Het is mooi dat we deze goede samenwerking afsluiten met een kampioenschap” aldus Rob Toussaint. Huiskes-Kokkeler blijft trotse aanhanger en wenst de club alle goeds toe in het voortzetten van de succesvolle prestatie van het afgelopen seizoen.